Fundatia Dinu Patriciu organizeaza Gala Premiilor in Educatie ajuns la cea de-a doua editie. Gala Premiilor in Educatie este o competitie care urmareste promovarea si premierea institutiilor de invatamant, a oamenilor, a proiectelor si a organizatiilor care au un impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania.

Pentru invatamantul superior exista urmatoarele categorii :

Profesorul anului
Studentul anului (in ciclul de licenta, master sau doctorat)
Facultatea anului (instiutii de stat sau private)

Criterii de eligibilitate la Studentul Anului :

Sunt eligibili studentii din anii I-VI, la zi, inclusiv ciclul masteral si doctoral, de la facultatile de stat si private din Romania
Pentru studentii din anii I-IV si masteranzi: media din anul universitar 2009-2010 sa fie peste 8
Initierea/participarea la proiecte care vizeaza implicarea in comunitate (Exemplu: proiecte de strangere de fonduri pentru rezolvarea problemelor/dezvoltarea comunitatii/scolii, proiecte civice, activitati interculturale, proiecte care au in vedere asigurarea egalitatii de sanse etc. Mentionam ca proiectele evaluate in cadrul acestui criteriu vizeaza dezvoltarea comunitara)
Performanta in domeniul de specialitate
Participarea in activitati extracurriculare (Exemplu: initierea/implicarea in activitati extracurriculare stiintifice, artistice, culturale, sportive; participarea, in calitate de membru, la activitatile Consiliului studentilor; participarea la concursuri, expozitii personale sau de grup; participarea la scoli de vara, tabere de creatie etc.)

Detalii pe http://www.premiileineducatie.ro/

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont