Nicolae Bănicioiu  a declarat:  „Nu vor fi niciodată suficienţi bani, dar vom găsi resurse să sprijinim iniţiativele bune. Nu au crescut bugetele nici la tineret, nici la sport, se menţin la nivelul anului trecut, dar încercăm să facem mai multe lucruri utile”

El a adăugat că fără ca bugetul ministerului să crească va găsi soluţii pentru a trimite în tabere câteva mii de tineri, printre care şi orfani.  „Dincolo de elementul de recreere, de relaxare, va fi şi partea de cursuri, chestiuni utile, tabere tematice şi cred eu că este un start bun”, a spus Bănicioiu.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont