1300 de burse sociale pentru studentele la masterat: Alexandru Ioan Cuza – Iasi, Universitatea de Vest -Timisoara, Babes-Bolyai – Cluj-Napoca

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca pun la bataie 1300 de burse sociale pentru studentele la masterat aflate in situatii sociale defavorizate.

Acordarea acestor burse are drept scop facilitatea accesului tinerelor masterande, ce provin din familii cu posibilitati materiale limitate, la pregatire universitara. Cuantumul total al bursei este de 3000 de lei, adica 333 de lei pe luna, anunta Edu Manager.

Criteriile si prioritatile de acordare sunt urmatoarele:
familia nu realizeaza pe ultimele trei luni un venit lunar net mediu pe membru de familie mai mare de 1100 lei;
studentele sunt orfane de ambii parinti, provin din case de copii sau plasament familial, nu realizeaza venituri;
studentele sunt bolnave de TBC si se afla in evidenta unitatilor medicale, sufera de diabet, boli maligne, sindromuri de malabsorbtie grave, SIDA etc.

Mai multe detalii despre aceste burse poti gasi pe www.rsf.uaic.ro.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont