Practică studenti politica in Germania- Bundestag

Parlamentul german, în colaborare cu Freie Universität Berlin, Universitatea „Humboldt”, şi Technische Universitat Berlin oferă anual Bursa Internaţională în Parlament.

Cui se acorda bursele?

Bursele se acordă tinerilor absolvenţi din Europa Centrală, de Est şi de Sud-Est, Franţa, Israel sau SUA, care sunt interesaţi de poltică şi care vor să se implice în domeniul valorilor democraţiei în ţara lor. Parlamentul german oferă acestora oportunitatea de a cunoaşte sistemul parlamentar şi procesele politice decizionale din Germania, dar şi de a acumula experienţă în domeniul activităţilor politice în cadrul unui stagiu de 15 săptămâni, desfăşurat la un membru al Parlamentului.

Bursierii sunt înscrişi la Universitatea „Humboldt” şi au posibilitatea de a participa la cursuri şi programe didactice în cadrul Freie Universität Berlin şi Technische Universität Berlin.

Termenul-limită de înscriere este 30 iunie.

Detalii pe : http://www.bundestag.de/ips sau la ku-11@buka.diplo.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont