Uniunea Studenţilor din România (USR) inițiază campania umanitară „25.000 de studenți pentru salvarea unei mame” ce vine în sprijinul unuia dintre cei mai activi voluntari ai federației, Andreea Rădulescu, a cărei mamă, Georgeta Rădulescu, în vârstă de 49 de ani a fost recent diagnosticată cu cu o tumoră cerebrală, fiind programată pentru operație la o clinică din Germania, pe data de 22 iulie 2013.

Totul a început din momentul în care mama Andreei a început să acuze dureri puternice de cap, pe care, la început, le-a pus pe seama unei spondiloze cervicale care era cunoscută în antecedentele sale medicale. Ulterior, starea de sanatate a Georgetei Rădulescu a început să se agraveze, iar durerile au început să fie din ce în ce mai persistente și mai acute. Oboseala nejustificată pe care o simțea tot mai des, culminând cu amorţirea braţului stâng şi a maxilarului de aceeaşi parte au determinat-o pe Georgeta să meargă la un consult, fiind îndrumată către un examen computer tomograf şi unul RMN. Vestea primită în urma examenului a fost una cruntă, diagnosticul fiind de Meningiom frontal stâng, adică o tumoră cerebrală (diametru axial de 33/29 mm şi diametrul cranio-caudal 24 mm), medicul neurochirurg arătând că singură soluţie este intervenţia chirurgicală, efectuată cât mai curând posibil.

Familia tinerei studente a mers cu mama acesteia în consult la neurochirurgi din mai multe clinici din ţară, o cunoştinţă facilitându-le investigaţii preliminare la o Clinică din Nurnberg, Germania. Intervenţia chirurgicală este programată pentru data de 22 iulie 2013. Costul acestui demers este mult peste bugetul permis de familia Rădulescu, fiind vorba de suma de 25.000 Euro, incluzând 12 zile de spitalizare şi îngriijire medicală în cadrul clinicii. Facem apel la toți cei care o pot ajuta cu donaţii sau cu transmiterea poveştii Andreei, pentru a strânge banii cât mai curând posibil.
Suntem peste 500.000 de studenţi în ţară și trebuie ca doar 25.000 să se solidarizeze pentru a o salva pe mama Andreei. Fii unul dintre cei 5% care vor dona 5 lei pentru această cauză. Haideți să o ajutăm pe Andreea să-i redea mamei sale zâmbetul de altă dată.

Conturile la care se poate dona sunt:
RO45BTRLRONCRT00A6799202 – RON
RO57BTRLEURCRT00A6799201 – EURO
BANCA TRANSILVANIA -SUC.PANTELIMON
TITULAR: RADULESCU GEORGETA

Pe lângă aceste conturi, există posibilitatea de a dona în urna fixă aflată în sediul Uniunii Studenților din România din incinta Casei de Cultură a Studenților aflată pe Calea Plevnei nr 61, etaj 1, sector 1, București.

Mai multe detalii despre cazul doamnei Georgeta Rădulescu, găsiţi aici

http://radulescugeorgeta.wordpress.com
https://www.facebook.com/StudentiPentruOMama/info

Uniunea Studenților din România reprezintă, promovează și apără drepturile studenților în raport cu actorii relevanți la nivel național, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Tineretului și Sportului, Parlamentul, Guvernul, Președinția României. USR înglobează 84 de organizații în 17 centre universitare.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont