ASE OVIDIUS: COMPONENȚA COMISIILOR DE LICENȚĂ ȘI DISERTAȚIE IULIE 2012

Download: Comisii licență

Download: Comisii disertație

CURSUL FESTIV DE LA SPECIALIZĂRILE FINANȚE BĂNCI ȘI MARKETING, ARE LOC, JOI 21 IUNIE ORA 14, ÎN AULA B – BIBLIOTECĂ B- DUL MAMAIA 124 (LÂNGĂ RECTORAT)

IN ATENTIA STUDENTILOR, RESTANTIERI, DIN ANUL III

Conform Hotarârii Senatului Universitatii “Ovidius” Constanta nr. 456, din sedinta desfasurata la data de 08.06.2012, se aproba organizarea unei sesiuni suplimentare de reexaminare pentru studentii din anii terminali, respectiv anul III – studii universitare de licenta si anul II-studii univesitare de masterat, care mai au maxim 3 restante pentru a sustine examenul de licenta/disertatie.

Conducerea Facultatii de Stiinte Economice a decis ca studentii din anul III-licenta, care au maxim 3 restante, sa fie examinati pe 16 si 17 iunie numai dupa ce depun cereri de reexaminare (formular tip de la secretariat) si chitanta de 100 lei/examen, la secretariatul facultatii, in data de 15 iunie, program 12.00-16.00.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont