Sony Bravia X850: disponibil pe piata romaneasca incepand cu luna iulie

Sony Bravia X850 este disponibil pe piata romaneasca incepand cu luna iulie 2012. Publicatiile de specialitate i-au acordat titlul de „Cel mai bun televizor din lume”, asa ca am aflat cateva detalii despre acest produs.

Noul televizor Sony Bravia X850 beneficiaza de tehnologia X-Reality Pro, care regleaza calitatea semnalului aproape de calitatea HD, dar care imbunatateste si calitatea imaginilor, fie ca sunt in format 2D sau 3D.

Tehnologia de imbunatatire a imaginilor este atat de avansata incat dispozitivul poate recunoaste daca pe ecran este un chip sau o scena de fundal, ce are nevoie de mai multe detalii, ajustand in mod inteligent imaginea redata.

Tehnologia de imbunatatire a imaginilor este atat de avansata incat dispozitivul poate recunoaste daca pe ecran este un chip sau o scena de fundal, ce are nevoie de mai multe detalii, ajustand in mod inteligent imaginea redata.

Aparatul Sony Bravia X850 poate distinge intre diferite tipuri de continut – televiziune digitala, continut video online, o fotografie sau un film ce ruleaza pe DVD sau disc Blu-ray, astfel ca sunt facute setarile potrivite pentru orice tip de continut redat.

Tehnologia Motionflow XR 800 reda in mod fluent jocurile cu actiune rapida, sporturile si filmele, la echivalentul de 800 de cadre pe secunda, afisand imagini de inalta calitate.

Televizorul este dotat cu un procesor de imagine cu chip dublu X-Reality PRO, care intensifica chiar si imaginile de pe Internet cu rezolutie mai redusa.

Sony Bravia X850 Accesul la Internet

Televizorul Sony Bravia X850 poate fi conectat la Internet prin tehnologia Wi-Fi incorporata si poate reda , in timp real, pe tot ecranul, clipuri video de pe Internet.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont