Waterbird – un gadget revolutionar, realizat din aluminiu de aviatie, cu finisaje de exceptie, este vehiculul potrivit pentru urmatoarea dvs. iesire la apa. Cu un efort minim veti reusi sa uimiti intreaga asistenta de pe mal. Usor de manevrat, Waterbird reactioneaza rapid la presiunea picioarelor si permite control total in timpul tuturor miscarilor.

Prin transmisia eficienta a energiei catre apa, Waterbird poate atinge viteze de 8-9 metri pe secunda. Balansandu-se cu usurinta de sus in jos, dispozitivul poate \”zbura\” prin apa folosind foarte putine parti mecanice.

PRET : 1050 RON

Pentru orice informatii

telefon 0758500603
email hapax_srl@yahoo.com
web http://hapax.shopmania.biz

waterbird.JPG (6 KB)

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont