Ridicarea legitimațiilor și contractelor de cazare se face la sediul Serviciului Cazare Studenți (str. Frumoasă nr. 31, sala 21, etaj 1) în perioada 24 – 29 septembrie 2012, între orele 09.00 – 16.00. La ridicarea contractului studenții trebuie să prezinte actul de identitate. Studenții care au beneficiat anterior de cazare în căminele ASE București trebuie să nu aibă restanțe la plata regiei de cămin (în caz contrar, aceștia trebuie să prezinte chitanțele din care să rezulte plata respectivelor debite).

Studenții care nu se prezintă în perioada menționată pentru a-și ridica legitimația și contractul de cazare pierd locul de cămin repartizat.

Eventualele contestații se pot depune  la sediul Comisiei de Cazare, (Str. Frumoasă nr. 31, sala 12, parter) în zilele:

  • Luni , 17 septembrie 2012: orele 10.00 – 14.00
  • Marți , 18 septembrie 2012: orele 10.00 – 14.00
  • Miercuri, 19 septembrie 2012: orele 10.00 – 14.00

Rezultatele contestațiilor se vor afișa pe 20 septembrie 2012!

Ocuparea locului de cămin se face în perioada 26 septembrie – 1 octombrie 2012, pentru aceasta fiind necesare următoarele acte:

  • Contractul de închiriere (original și copie)
  • Legitimația de camin
  • Copie B.I./C.I.
  • Copia chitanței care atestă plata regiei de cămin pentru luna octombrie 2012, în valoare de 135 lei sau adeverință din care se rezulte statutul de copil de cadru didactic vizată de Inspectoratul Școlar teritorial.

Studenții care nu se cazează în această perioadă pierd locul de cămin repartizat.

Contractul de cazare se încheie pe durata întregului an universitar. Perioada contractuală minimă este de un semestru (octombrie – februarie, martie – iunie) de la data încheierii contractului. Studenţii care încheie contractul de cazare devin debitori, cu regia de cămin, pentru un semestru de la data încheierii contractului.

Cererile de decazare: Solicitarea de încetare a contractului de cazare se face pe baza unei cereri depuse la Serviciul Cazare Studenţi în perioada 1 – 15 februarie 2013 şi devine efectivă începând cu luna martie. Studentul care și-a reziliat contractul de cazare va prezenta administratorului de cămin chitanța de plată a regiei de cămin şi cererea aprobată.

Studenții care nu și-au încărcat cererile de cazare în termenele stabilite, pot depune cereri de cazare în perioada de redistribuire a locurilor de cazare (1 – 6 octombrie 2012). Media de cazare luată în calcul va fi cea aferentă anului universitar 2011-2012, respectiv media de admitere.

Cererile de schimb de locuri se depun la Serviciul Cazare Studenți în perioada 1 – 6 octombrie 2012 şi vor fi soluţionate în etapa de redistribuire a locurilor de cazare.

Se acceptă schimburi de locuri între căminele aflate pe același nivel (cu acelaşi grad de confort sau cu grad de confort apropiat). Gruparea căminelor pe grade de confort este următoarea:

–  nivelul 1: Moxa D, Complex Belvedere Nou, Tei C1

            –  nivelul 2: Tei C1, Agronomie C1/C2, Belvedere A1-A4

Un  student poate beneficia de o singură aprobare a cererii de schimb de loc.  În urma schimbului de locuri de cazare studenții rămân cazați pe noul loc pe durata minimă de cazare (un semestru), cu obligația de plată a regiei de cămin aferente.

detalii: senstud.ase.ro

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont