Trei studenţi, dintre care doi din R. Moldova, au fost reţinuţi în Suceava, România, fiind suspectaţi de trafic de droguri

Poliţiştii Antidrog l-au prins în flagrant, în parcarea Hotelului Bucovina din municipiul Suceava, pe tânărul B. T., în vârstă de 21 de ani, din judeţul Iaşi, student la Suceava, în maşina căruia au fost găsite aproximativ 60 de grame de cannabis.

Anchetatorii au stabilit că drogurile au fost aduse din Republica Moldova în pachetele cu mâncare trimise unor tineri moldoveni care învaţă la Suceava. În urma percheziţiilor efectuate în locuinţa studenţilor moldoveni O. B. şi E. P. au fost găsite alte câteva zeci de grame de cannabis.

La Suceava învaţă aproximativ 260 de studenţi şi 150 de elevi din Republica Moldova.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont