Universitatea din Craiova se implică din ce în ce mai mult în dezvoltarea unor competenţe ale studenţilor astfel încât aceştia să-şi găsească un loc de muncă după finalizarea studiilor.

În această perioadă, Universitatea din Craiova derulează proiectul „Competenţe socio-umane pentru piaţa muncii din regiunea Sud-Vest Oltenia“, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Obiectivul proiectului este reprezentat de creşterea gradului de inserţie pe piaţa muncii a 300 de studenţi aparţinând unor specializări universitare din domeniul socio-uman.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont