Facultatea de Chimie organizeaza admiterea 2013 astfel: 25% test grila (la alegere chimie organica sau chimie anorganica si generala) si 75% media de la Bacalaureat.

Pana pe 15 iunie, Facultatea de Chimie organizeaza lectii gratuite de pregatire pentru absolventii de liceu care vor sa intre la aceasta facultate.

In cadrul acestor lectii, cadrele didactice universitare raspund intrebarilor elevilor si rezolva impreuna chestionare si probleme specifice probei de bacalaureat si testului de admitere la Facultatea de Chimie, informeaza facultatea.

Vezi aici modele de teste de admitere 2013

Lectii de pregătire pentru BACALAUREAT 2013 şi ADMITERE 2013 în perioada 16 februarie – 15 iunie 2013 (exceptând data de 4 mai 2013)

Activitătile se vor desfăşura sâmbăta în intervalul orar 9:00-13:00, în Amfiteatrul Ilie Murgulescu (R2), etajul 2, b-dul Regina Elisabeta nr. 4 -12, Bucureşti.

Programul lecTiilor de pregătire este următorul:

– 9:00-11:00 – disciplina „Chimie anorganică şi generală”

– 11:00-13:00 – disciplina „Chimie organică”

Cadrele didactice universitare vor răspunde întrebărilor elevilor şi vor rezolva chestionare şi probleme specifice probei de bacalaureat şi testului de admitere la Facultatea de Chimie.

Accesul este gratuit şi nu necesită înscriere prealabilă.

Tematica fiecărei lectii se va afişa din timp pe siteul facultăTii: http://www.chimie.unibuc.ro

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont