Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti scoate la concurs pentru cea de-a doua sesiune de admitere din acest an, care va avea loc în luna septembrie, un număr de 820 de locuri cu taxă, la toate cele 11 facultăţi, potrivit instituţiei de învăţământ superior.

Cele mai multe locuri disponibile sunt la Facultatea de Marketing, la care sunt scoase la concurs pentru sesiunea de admitere din septembrie un număr de 165 de locuri. Urmează Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune, la care au rămas neocupate 140 de locuri cu taxă.

La Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare în limbi străine, sunt disponibile 20 de locuri cu taxă la Administrarea afacerilor în limba franceză şi 34 de locuri la Administrarea afacerilor în limba germană. Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică are libere 68 de locuri cu taxă la Cibernetică economică, 47 de locuri la Informatică economică şi 40 de locuri la Statistică şi previziune economică.

Facultatea de Comerţ oferă 30 de locuri cu taxă, iar la cea de Economie Agroalimentară şi a Mediului – 40 de locuri cu taxă. Facultatea de Economie are libere 20 de locuri cu taxă, cea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori – 65 de locuri cu taxă, iar cea de Marketing – 20 de locuri cu taxă. Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale scoate la concurs 81 de locuri cu taxă, iar cea de Administraţie şi Management Public – 50 de locuri cu taxă.

Înscrierile pentru cea de-a doua sesiune de admitere de la ASE vor avea loc în perioada 10-13 septembrie, între orele 9.00 şi 14.00. Candidaţii înscrişi la programele cu predare în limbi străine vor susţine în data de 14 septembrie o probă scrisă de competenţă lingvistică. Afişarea listelor cu candidaţii admişi pe locurile cu taxă şi a celor aflaţi în aşteptare va avea loc pe 16 septembrie. Listele finale cu candidaţii admişi vor fi afişate pe 19 septembrie. Evaluarea candidaţilor se face exclusiv pe baza mediei obţinute la examenul de Bacalaureat.

La prima sesiune de admitere din acest an, ASE a scos la concurs 2.700 de locuri la zi fără taxă şi 1.474 locuri cu taxă, pentru ocuparea cărora s-au înscris 8.641 candidaţi.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont