Avem plăcerea să vă aducem la cunoştinţă faptul că Laboratorul de Cercetare în domeniul Realităţii Virtuale şi Augmentate (CeRVA) din cadrul Universităţii OVIDIUS Constanţa organizează prima Scoală de Vară de Medii Virtuale din România – „Virtual Heritage Edition” (creatiVE), în perioada 30 august – 10 septembrie 2012.

Şcoala de vară creatiVE, se va desfăşura în cadrul Universităţii Ovidius, Constanţa isi propune sa iniţieze şi specializeze studenţii în reconstituirea virtuala 3D a vestigiilor istorice într-un cadru competitiv şi colaborativ deopotrivă, prin intermediul unei experienţe multi-culturale, ce depăşeşte barierele academice şi prinde rădăcini adânci prin explorarea şi depăşirea limitelor echipelor participante.

Activitatile scolii de vara creatiVE se vor concentra pe sesiuni teoretice, conduse de specialişti invitaţi din ţară (Cluj şi Iaşi) şi din străinătate (Brest -Franţa şi Delft -Olanda), precum si pe sesiuni practice, care vor fi gestionate de invitaţii noştri asistaţi de către membrii echipei CeRVA.

Pentru informaţii suplimentare despre proiectul creatiVE vă rugăm să vizitaţi  http://creative.cerva.ro/.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont