– Specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune din cadrul Universităţii Româno-Americane este singurul program de studiu al universităţii autorizat să funcţioneze provizoriu. Taxa anuală de şcolarizare la această specializare ajunge la 700 de euro (3.185 lei).

– Specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane a Universităţii din Piteşti este de neîncredere şi neacreditată, au decis evaluatorii ARACIS în 2012. Taxa de studiu se ridică la 2.500 de lei pe an.

– Specializarea Administraţie Publică (Brăila) din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Administrative şi ale Comunicării a Universităţii Constantin Brâncoveanu din Piteşti este neacreditată şi de neîncredere, potrivit evaluării ARACIS din 2012. Următoarele specializări din cadrul Universităţii antemenţionate sunt autorizate să funcţioneze provizoriu (AP) şi percep o taxă de şcolarizare de 2.400 de lei pe an: Administrarea Afacerilor, Asistenţă Socială, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene.

-Specializarea Măsurători Terestre şi Cadastru din cadrul Facultăţii de Agricultură a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Timişoara: specializare de neîncredere, neacreditată, iar taxa e de 2.350 de lei pe an.

-Specializarea Afaceri Internaţionale din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Fundaţiei Universitare Alma Mater – Universitatea Alma Mater din Sibiu este de neîncredere şi ca urmare – neacreditată, a decis ARACIS în 2012. La 2.100 de lei pe an se ridică taxa de şcolarizare la Universitatea Alma Mater.

-Specializarea Administraţie Publică (Constanţa) din cadrul Facultăţii de Drept şi Administraţie a Universităţii Spiru Haret din Bucureşti: neacreditată şi de neîncredere. Taxa de şcolarizare ajunge la 2.000 de lei pe an, la această specializare.

-Specializarea Administrarea Afacerilor din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii Nicolae Titulescu este autorizată să funcţioneze provizoriu. Taxa de studiu aproximativ 1.600 de lei în primul an, la învăţământ de zi.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont