În perioada 22-25 aprilie 2013, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează „Serile Masteratelor SNSPA”, eveniment destinat studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat.

În fiecare „Seară a Masteratelor”, vor fi prezentate programele de masterat din cadrul SNSPA, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar reprezentanţii facultăţilor şi departamentelor SNSPA vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.
„Serile Masteratelor SNSPA”, un proiect iniţiat de Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională al SNSPA, vor avea loc la sediul SNSPA (Str. Povernei, nr. 6, sector 1), în Amfiteatrul 12, conform următorului program:
• Luni, 22 aprilie, ora 17:00: Seara Masteratelor Facultăţii de Ştiinţe Politice
• Marţi, 23 aprilie, ora 18:00: Seara Masteratelor Departamentului de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană
• Miercuri, 24 aprilie, ora 18:00: Seara Masteratelor Facultăţii de Administraţie Publică
• Joi, 25 aprilie, ora 17:00: Seara Masteratelor Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice

Prin intermediul unui portofoliu extrem de bogat al studiilor universitare de masterat, SNSPA oferă o temelie solidă formării profesionale a absolvenţilor de licenţă prin cele 31 de programe de masterat în domenii precum: științe politice, ştiinţe ale comunicării, sociologie, ştiinţe administrative, relații internaționale. SNSPA îşi propune să devină un furnizor de competenţe de guvernare astfel încât, în următorii ani, să-și dezvolte capacitatea de a avea absolvenți de elită care să contribuie la guvernarea responsabilă a României și a Uniunii Europene.

Lista programelor de masterat

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont