O lista cu domnii profesorii universitarii de la Facultatea de Inginerie, aveti alaturat si linkul catre CV-ul fiecarui cadru universitar :

Catedra de Tehnologii si Inginerie EconomicaCatedra de Utilaje Portuare si Sudura


Catedra de Instalatii si Echipamente NavaleLINKURI UTILE

  1. Ghidul studentului la Facultatea de Inginerie
  2. Conducerea Facultatii de Inginerie

www.studentpenet.ro doreste sa precizeze ca datele domnilor profesori sunt trecute pe site doar pentru ca studenti de la Ovidius sa fie informati, sa aiba cunostinta de pregatirea profesorilor.Nu este permis nici un fel de abuz iar folosirea acestor date este pentru scopuri pur informative.Nu incurajam nici o actiune ce se incadreaza in categoriile: amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar sau orice comportament care ar putea fi considerat criminal.
DATELE SUNT PRELUATE IN TOTALITATE DE PE SITEUL UNIVERSITATII OVIDIUS.LE PUTETI GASI PE SITEUL FACULTATI DUMNEAVOASTRA!!

Tags:
1 Comentariu
  1. ingineroo 15 ani în urmă

    Ce avem noi aici ? Echipa de soc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont