Cea mai ieftină variantă de cazare în Constanţa este închirierea cu 250 lei pe lună (55 euro), a unei camere individuale într-un imobil cu trei etaje special conceput pentru studenţi, amplasat în zona Delfinariu. Imobilul este este complet mobilat şi utilat.

Pe de altă parte, o garsonieră clasică are un preţ minim cerut de 150 euro, în zona I.C. Brătianu. Un apartament cu două camere, nemobilat, din zona Inel 1, are un preţ cerut de 170 de euro pe lună, adică 85 de euro de persoană.

Pe de altă parte, o locuinţă cu trei camere din zona Poarta 6 poate fi închiriată cu 250 euro pe lună (circa 80 euro de persoană). Un apartament cu patru camere, din zona Gară, costă 300 euro, ceea ce înseamnă un cost individual de 75 euro. Pe de altă parte, o casă cu cinci camere din zona Casa de Cultură poate fi închiriată cu 400 euro pe lună, respectiv 80 euro de persoană.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont