Manifestarea se adresează producătorilor și distribuitorilor de energie conventională, energie regenerabilă, tehnologii și echipamente pentru industria de petrol și gaze naturale.

Târg Internațional de Energie Regenerabilă, Energie Convențională, Echipamente și Tehnologii pentru Industria De Petrol și Gaze Naturale 

Târgul internațional EEE se va desfășura concomitent cu TIB – Târgul Tehnic Internațional și va fi însoțit de un bogat program de manifestări conexe dedicate atât specialiștilor din domeniu cât și publicului larg. Va invitam la EEE 2012 sa descoperiti cele mai noi tehnologii, echipamente, servicii si inovatii din domeniu.

 


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Student pe net © 2018 - Toate drepturile rezervate.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account