Începând cu data de 5 septembrie, absolvenţii de bacalaureat au, din nou, ocazia să îşi depună dosarele la facultăţile care mai au locuri libere, din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti mai are libere 837 de locuri pentru toţi cei care aspiră la statutul de student, iar multe dintre acestea sunt bugetate. Noua sesiune de înscrieri este deschisă până pe data de 9 septembrie.

Facultatea de Litere şi Ştiinţe mai are 20 de locuri fără taxă, la Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică mai sunt 19 locuri bugetate, iar la Facultatea de Tehnologia Petrolului şi Petrochimie mai sunt libere 11 locuri fără plată.

Cele mai multe locuri libere cu plată sunt disponibile la Facultatea Litere şi Ştiinţe, respectiv 282. La Facultatea de Ştiinţe Economice mai sunt libere 263 de locuri cu taxă, Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică mai poate oferi 158 de locuri plătibile, iar alte 84 de locuri libere cu taxă au mai rămas la Facultatea de Tehnologia Petrolului şi Petrochimie.

Unica facultate din cadrul Universităţii de Petrol-Gaze din Ploieşti unde nu a mai rămas niciun loc liber este aceea de Ingineria Petrolului şi Gazelor. În cazul în care locurile disponibile nu vor fi ocupate, iar unele specializări vor rămâne fără numărul legal de studenţi pentru a funcţiona, tinerii admişi vor fi redistribuiţi la alte facultăţi ori, dacă nu acceptă alte specializări, vor primi înapoi banii investiţi la înscriere.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont