AEGEE-Ploieşti este o organizație studențească europeană interdisciplinară, non-profit și non-guvernamentală, independentă din punct de vedere politic, înființată în Ploiești pe 23 august 2010. Ne număram printre cele 250 de antene (filiale) din 40 de țări de pe tot cuprinsul Europei, AEGEE înregistrând aproximativ 17.000 de membri.

Organizația studențească europeană interdisciplinară AEGEE-Ploieşti: Misiune, Obiective și Valori

AEGEE-Ploieşti își asumă misiunea creării, întreținerii și promovării activităților de voluntariat, într-un cadru propice dezvoltării personale și profesionale, prin stimularea comunicării, difuzarea informației și încurajarea inițiativei în rândul tinerilor, într-un mediu multidisciplinar, cu impact atât la nivel local, cât și european.

AEGEE-Ploieşti promovează valorile europene, propunându-și să îmbunătățească astfel gradul de informare și activitatea de cercetare a studenților, într-un cadru bazat pe cooperare, toleranță și respect reciproc.

Prin organizarea unor evenimente locale, conferințe, schimburi între studenți, sesiuni de formare, școli de vară și de iarnă, AEGEE Ploiești își propune să contribuie la crearea unui cadru propice schimburilor de experiență și cunoștințe, să stimuleze inițiativa tinerilor, să faciliteze tinerilor accesul la informație.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont