Centrul de Studii Internationale, CENTROFIS Brasov, centru ce preda, pentru prima data in Romania, programele de licenta si masterat ale celei mai mari universitati britanice, University of London, inscrie studenti in cadrul urmatoarelor programe din cadrul universitatii:

Licenta:

Limba engleza si Media, Sociologie cu Drept, Management cu Drept, Business International, Informatica si Management, Finate – Banci Masterat:

Dreptul Uniunii Europene, Psihologie organizationala, Securitatea informatiilor, Management si Leadership in Educatie, Finante – Banci MBA, Business International

Cursurile se fac in cea mai mare parte la Brasov si doua luni pe an in campusul din Londra. Diplomele sunt eliberate de catre University of London si au aceeasi valoare ca si a celor care studiaza intreaga facultate la Londra.

Taxele sunt de cinci ori mai mici decat in Marea Britanie.

De ce ar fi tentanta aceasta oferta?

Valoarea diplomei este data de prestigiul Universitatii. Diplomele eliberate de catre University of London, una dintre cele mai prestigioase universitati ale lumii, se bucura de aprecierea celor mai mari si renumiti angajatori din lume. Astfel se reduce riscul de a largi randurile somerilor, una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta tinerii absolventi de facultate. In ciuda faptului ca diplomele din Romania sunt recunoscute pe plan european, angajatorii straini din tarile dezvoltate manifesta reticente in a angaja absolventii cu diplome universitare din Romania. Cu o astfel de diploma sansele de insertie pe piata muncii cresc considerabil.

In cadrul centrului, se predau cursuri de limba engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, pentru toate nivelurile, engleza juridica, bancara, medicala, bussines

Se fac cursuri de pregatire pentru examenele internationale IELTS, Cambridge, TEOFL


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont