Studentii Facultatii de Limbi si Literaturi Straine – Departamentul Limbi Moderne Aplicate – si ai Facultatii de Administratie si Afaceri din cadrul Universitatii din Bucuresti au obtinut trei medalii de aur (din cele trei maximum posibile), doua medalii de argint si trei medalii de bronz la cea de-a XVI-a sesiune Markstrat a programului intensiv organizat de consortiul DUKENET la Budapesta, anunta Universitatea din Bucuresti.

Concursul s-a desfasurat in perioada 26 ianuarie – 2 februarie 2013.

Echipa care a reprezentat Universitatea din Bucuresti a fost formata din sase studente de la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia Limbi Moderne Aplicate si Masteratul Cultura si Limbajul Organizatiilor Europene:

Aura Ionescu (aur)
Ana Onofrei (aur)
Oana Zidaru (aur)
Alina Violeta Popa (argint)
Alexandra Badea (bronz)
Alexandra Nuta (bronz)
Din echipa au facut parte si doua studente de la Facultatea de Administratie si Afaceri:

Monica Dobrescu (argint)
Marenca Tomi (bronz).
Echipa a fost condusa de conf. dr. Diana Ionita si prof. dr. Magdalena Iordache-Platis, care au obtinut, de asemenea, medalii de aur, informeaza Universitatea din Bucuresti intr-un comunicat remis HotNews.ro.

In cadrul programului Markstrat, studentii au luat parte timp de o saptamana la 11 runde de simulare online pe probleme de marketing in limba engleza, fiind coordonati de catre profesori/instructori din tarile participante.

Au fost testate cunostintele de limba engleza, limbajul terminologic specific domeniului marketing, conceptele teoretice de marketing si management, competentele IT, dar si modul de lucru in echipa, viteza si spontaneitatea luarii de decizii sau gasirii de solutii, munca in regim de stres, competenta de autoevaluare si de reactie in situatii limita.

Strategia folosita de catre firma virtuala conceputa de studentii Universitatii din Bucuresti a impresionat juriul in urma rapoartelor intermediare predate la sfarsitul fiecarei runde si a prezentarii finale, precizeaza Universitatea.

La competitia de anul acesta au participat 76 de studenti si 14 cadre didactice din Marea Britanie, Germania, Polonia, Finlanda, Tarile de Jos, Franta si Romania.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont