Mai multe percheziţii au loc, vineri, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) “Victor Babeş” din Timişoara, în cazul unui profesor suspectat de procurori că le cerea bani studenţilor ca să îi treacă examenele.

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Timiş, Ion Braşoveanu, a declarat că procurorii fac, vineri, percheziţii la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara, urmând să ducă la audieri un cadru didactic.

Potrivit sursei citate, profesorul este suspectat că le cerea bani studenţilor ca să îi treacă examenele.
Prim-procurorul a afirmat că este vorba despre Daniel Cioca, profesor de biologie celulară şi moleculară. Acesta urmează să fie dus la audieri la Parchetul Tribunalului Timiş.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Student pe net © 2018 - Toate drepturile rezervate.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account