Mai multe percheziţii au loc, vineri, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Victor Babeş” din Timişoara, în cazul unui profesor suspectat de procurori că le cerea bani studenţilor ca să îi treacă examenele.

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Timiş, Ion Braşoveanu, a declarat că procurorii fac, vineri, percheziţii la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, urmând să ducă la audieri un cadru didactic.

Potrivit sursei citate, profesorul este suspectat că le cerea bani studenţilor ca să îi treacă examenele.
Prim-procurorul a afirmat că este vorba despre Daniel Cioca, profesor de biologie celulară şi moleculară. Acesta urmează să fie dus la audieri la Parchetul Tribunalului Timiş.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont