Universitatile din Marea Britanie renunta la cursurile de matematica pentru ca atat studentii cat si profesorii considera ca sunt prea dificile.

Universitatile din Marea Britanie renunta la cursurile de matematica

Desi studentii nu pot rezolva probleme de nivel superior, profesorii incearca totusi sa-i invete fara nici un rost, arata autorii unui studiu recent, care atrag atenţia ca reputatia invatamantului universitar britanic este în pericol.

A fost comparat nivelul de pregătire matematică din alte ţări şi a ajuns la concluzia ca Marea Britanie este mult sub standardul acceptat. Din această cauză, studenţii sunt din ce în ce mai slabi, iar universităţile au fost nevoite să elimine matematica din programă. Au fost eliminate şi materiile care necesitau cunoştinţe de matematică, ca de exemplu economia, ştiinţele sociale sau psihologia.

Voi ce parere aveti? Procedeaza corect cei din Marea Britanie renuntand la matematica si la tot ce se inrudeste cu aceasta?

Nu vor avea de suferit pe viitor fara economisti , psihologi sau matematicieni?

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont