La Constanţa, se apropie de momentul inaugural, din 28 octombrie, una dintre cele mai mari investiţii din România în domeniul comercial.

Immofinanz Group, finanţatorul Maritimo Shopping Center, a prezentat ieri, în premieră, ceea ce va deveni principalul punct de atracţie în materie de cumpărături şi divertisment pe litoral.

„Suntem foarte încântaţi de inaugurarea Maritimo Shopping Center. Am muncit mult în ultimii ani pentru a putea oferi oraşului Constanţa ceea ce noi credem ca este cel mai modern mall din ţară.

Maritimo Shopping Center va găzdui primele magazine ale C&A (1.800 mp) şi New Yorker (1.200 mp) din regiunea Constanţei. Inditex Group şi-a rezervat o suprafaţă totală de vânzare de 4.500 mp pentru cele şase branduri de modă cu care este prezent pe piaţa românească: Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho, precum şi Massimo Dutti. Cinema City va coordona un multiplex cu opt săli de cinema.

Maritimo Shopping Center va mai avea şi un hypermarket Auchan de 16.000 mp, aproape 130 de unităţi, un multiplex cu opt săli de cinema şi o parcare cu 2.200 de locuri.

„Acordurile cu aceste branduri internaţionale renumite sunt o dovadă a calităţii proiectului Maritimo Shopping Center şi a locaţiei sale. În mod curent, suntem în discuţii şi cu alţi retaileri foarte cunoscuţi la nivel internaţional care se arată şi ei interesaţi de acest proiect. Considerăm că Maritimo Shopping Center, cu o suprafață totală închiriabilă de peste 50,000 mp va deveni cel mai mare şi mai atractiv centru comercial din regiune datorită mixului de branduri şi a serviciilor oferite „

a declarat Eduard Zehetner, CEO Immofinanz Group.

Immofinaz Group are un portofoliu peste 1.600 proprietăţi cu o valoare de piaţă de 8,4 miliarde de euro şi este listată pe segmentul prime market urmând a fi inclusă în componenţa efectivului ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori de la Viena din data de 21 martie 2011. Compania îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail, logistică, birouri şi rezidenţial, pe cele opt pieţe regionale principale din Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont