De acum, mirii sunt nevoiţi să plătească drepturi de autor dacă vor să aibă pe ce să danseze la nuntă.

Pentru muzica de la nunta se platesc drepturi de autor

Cat vor fi nevoiti sa plateasca mirii?

Mirii vor fi nevoiţi să achite cel mult 300 de lei, indiferent că este vorba despre saloane elegante sau de corturi, dacă vor să danseze la nunta lor, scrie incont.ro.

În caz contrar, inspectorii Uniunii Compozitorilor, însoţiţi de poliţişti, pot să oprească oricând cheful celor care nu obţinut o licenţă specială.

Ana Achim, directorul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor explică:

„Se consideră comunicare publică a unei opere muzicale orice comunicare realizată într-un loc deschis publicului, unde se adună un număr de persoane care depăşeşte cercul normal al unei familii sau al cunoştintelor acestora”.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont