In ultima vreme au circulat zvonuri conform cărora Facebook este pe cale să introducă un buton Want, alături de arhicunoscutul buton Like. Butonul Want ar urma să permită adăugarea de diverse produse într-o listă virtuală de cumpărături, pe care le putem cumpăra direct din paginile reţelei de socializare.

ZXvonuri privind planurile celor de la Facebook de a introduce o gamă mai mare de butoare circulă de luni de zile, iar dezvoltatorul Tom Waddington se pare că ar fi observat o dovadă în acest sens. Ea constă într-un şir de caractere, „„, aflat în cadrul codului reţelei de socializare.

El sugerează că reprezentanţii site-ului se pregătesc de introducerea unei opţiuni noi care le va permite utilizatorilor să le spună prietenilor de pe platforma de socializare ce produse de pe internet îşi doresc. Potrivit lui Tom Waddington, programator la siteul Cut Out + Keep, nou buton apare in codul Javascipt al Facebook, dar este inca la nivelul “work in progress”.

”Butonul a mai fost actualizat de săptămâna trecută şi până acum, aşa că putem spune cu certitudine că se lucrează la el şi nu este vreun proiect abandonat”

Cu ajutorul unui buton Want, pus alături de obişnuitele Subscribe şi Like, utilizatorii Facebook vor putea vedea mai multe lucruri pe care alţi membrii ai reţelei de socializare sunt interesaţi să le cumpere.

”Faptul că în codul de programare prezent în aceste componente plugin se face referire la expresia socialcommerce, este un indiciu că noua funcţie este luată în serios”. Waddington a mai explicat şi că ”Facebook plănuieşte să permită utilizatorilor să dea share atât la intenţiile de cumpărături, cât şi lucruri deja cumpărate, cuprinzând de la obiecte cumpărate în jocuri şi până la donaţii”.

„Butonul nu se află pe listă alături de alte pluginuri sociale de pe site-ul dezvoltatorilor Facebook”, explică şi cei de la Inside Facebook.

„Testăm mereu noi elemente ale platformei, cu toate acestea nu avem nimic nou de anunţat”, a declarat un purtător de cuvânt al reţelei de socializare în legătură cu descoperirea lui Waddington.

Deşi noul buton încă nu a ieşit la iveală în paginile Facebook, administratorii reţelei au declarat totuşi că se lucrează la introducerea de funcţii noi. ”Mereu încercăm să adăugăm noi facilităţi platformei de socializare. Totuşi, în acest moment nu avem nimic nou de anunţat.”


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont