Rebilitarea Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanta

Evenimentul de lansare are loc, la ora 12.00, la sediul Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie din piaţa Ovidiu. Proiectul HIPERB – Muzeu al secolului XXI pentru turiştii din Constanţa este finanţat prin programul Operaţional Regional 2007 – 2013.

Scopul programului este acela de dezvoltare durabilă şi promovarea a turismului, restaurarea şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural precum şi crearea şi modernizarea infrastructurilor conexe.

„Reabilitarea constă în construirea unor pereţi din beton armat în curtea interioară a muzeului întrucât, fiind un monument istoric, nu avem voie să ne atingem de partea exterioară. Era absolut necesară construirea acestor ziduri pentru că imobilul prezintă risc seismic ridicat“

adauga Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Se pare ca valoarea contractului se ridică la aproape 6,5 milioane de lei fără TVA.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 7 luni, iar construcţia este făcută în parteneriat Asociere Mara Construct SRL Mihail Kogălniceanu cu Petroconst SA Constanţa.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont