Dezastru se repeta oare?

13 elevi din Capitala, care s-au prezentat miercuri la cea de-a doua proba scrisa a bacalaureatului, cea obligatorie profilului, au fost dati afara din examen, pentru tentativa de frauda, au declarat pentru NewsIn, reprezentantii Inspectoratului Scolar al Muncipiului Bucuresti (ISMB).

Elevi eliminati din sala de exemen:

„Motivul pentru care elevii au fost eliminati din examen este acela ca au fost prinsi cu fituici, carti, telefoane mobile sau alte surse de inspiratie. O alta observatie venita din partea coordonatorilor de examen este aceea, ca multi dintre candidatii prezenti la proba scrisa obligatorie profilului, au parasit sala dupa aproximativ ora si jumatate, dand foile aproape goale”, au mai spus cei de la ISMB.”

Ultima proba scrisa a examenului de bacalaureat, cea la alegere a profilului si specializarii, va fi sustinuta la 2 septembrie. Succes baieti!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont