Universitatea din Bucuresti organizeaza in perioada 3-10 septembrie 2012 cea de-a doua sesiune de admitere in facultatile care dispun de locuri libere in urma primei sesiuni de admitere.

Pana la data de 1 august, facultatile de Administratie si Afaceri, Chimie, Litere, Sociologie si Asistenta Sociala si Teologie Ortodoxa anuntasera ca vor organiza concurs de admitere si in luna septembrie. Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi anunta, pentru facultatile cu locuri vacante, organizarea celei de-a doua sesiuni de admitere in perioada 10-12 septembrie.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont