Scoala de vara Liderii de maine

Departamentul pentru studenti-Fitzuica din cadrul Fundatiei Romania ProCulture, organizeaza in perioada 17-23 iulie, in pensiunea Popas Turistic Bucovina din Sucevita, Scoala de vara Liderii de maine, adresata studentilor, masteranzilor si elevilor de liceu din ultimul an.

Scoala de vara Liderii de maine, are ca tema centrala Leadership si dezvoltare personala adresata tinerilor participanti, desfasurandu-se in cadrul unei tabere de engleza pe durata careia se doreste o interactiune cotinuua ce va asigura dezvoltarea personala prin abordarea unor teme si domenii precum: dezvoltarea abilitatii de comunicare in limba engleza alaturi de o echipa din SUA, inteligenta emotionala, testul de personalitate DISC, secretele liderilor de success, caracter si integritate, PDP-planul catre success, dezvoltare spirituala, personal branding si comunicare eficienta.

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul http://lideriidemaine.ro/ al Fundatiei Romania Proculture.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont