Marţi, 7 august, a început un amplu proces de renovare a căminelor C1(băieţi) şi C2(fete), care constă în zugrăvirea camerelor, holurilor şi în modernizarea băilor prin instalarea unor noi sisteme de ventilaţie. Renovarea se face la parter şi cele 3 etaje, fără mansardă, datorită lipsei fondurilor de care dispune această acţiune. Procesul de renovare, după cum ne-au informat zugravii, în căminul de băieţi va dura aproximativ 3 săptămâni, în urma căruia muncitorii se vor apuca de „curăţenia de vară” în căminul de fete, lucrarea urmând să se termine cu 3 săptămâni înainte de începerea anului universitar.

În altă ordine de idei, Căminul C4 nu va fi terminat nici de anul acesta în intregime, există însă speranţe în privinţa predării spre folosinţă al Corpului Central C4. Astfel că Universitatea a prelungit pentru o perioadă de 10 ani contractul cu Primăria Municipiului Oradea pentru Căminul „Înfrăţirea”.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont