Esti Student la Ovidius in Constanta? Afla cum sa aplici pentru programul Erasmus

Biroul pentru Programe Comunitare din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța oferă posibilitatea studenților de a beneficia de mobilități în cadrul Programului Erasmus la universități din: Austria, Spania, Belgia, Polonia, Bulgaria, Germania, Danemarca, Franța, Grecia, Ungaria, Croația, Italia, Norvegia, Portugalila, Suedia, Slovacia, Turcia și Anglia, lista rămânând deschisă.

Pentru a beneficia de o astfel de mobilitate trebuie ca studenții să fie integraliști, să cunoască bine o limbă straină, de preferat limba țării în care ar dori să studieze și să fie înmatriculați la cursuri de zi. În timpul mobilității, studenții nu trebuie să se afle în primul an de studiu și au obligația de a respecta obligațiile față de Universitatea „Ovidius”, cum ar fi plata taxei de studiu. De asemenea, pe toată perioada mobilității aceștia beneficiază de bursă de merit, social sau de studiu, iar la întoarcerea din mobilitate le vor fi recunoscute studiile efectuate la universitatea parteneră.

Granturile de studiu sunt oferite pentru perioade cuprinse între 3 luni și un an universitar complet, fiecare student având dreptul la o singură mobilitate de studiu Erasmus. Granturile sunt destinate a acoperi cazarea și transportul. Studenții își pot depune candidatura de două ori pe an: 15 februarie – 15 martie pentru semestrul întâi al următorului an universitar și în perioada 15 octombrie–15 noiembrie pentru semestrul doi al anului în curs.

Contacte:

url web: www.univ-ovidius.ro/socrates, telefon 0241.606499 sau adresa  e-mail : socrates@univovidius.ro.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont