Afla daca esti gravida prin USB :)) Oare ce vor mai inventa producatorii din IT dupa asta?

Pana la aparitia barbatului USB, pe care il conectezi la calculator si iti spune absolut tot fara ocolisuri si „abureli”, femeile se pot bucura de ultima gaselnita a tehnologiei menita sa le faca viata mai usoara.

Este vorba de Pteq, testul de sarcina USB, care are un nivel de acuratete de 99,99%, putand sta relaxat langa cele mai avansate inventate pana acum.

Caracteristicile sale il fac compatibil cu majoritatea sistemelor existente in uz: USB 2.0, Windows 7,  XP, Vista, ME, 98, 2000, toate versiunile de Linux si MAC OS. El vine la pachet cu 20 de lamele de schimb (deci este reutilizabil) si costa doar $17,99.

De unde poti cumpara acest test de sarcina USB?

Pentru mai multe detalii si pentru a-ti comanda poate unul, viziteaza ThinkGeek.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont