Mi-a cazut telefonul mobil in apa! Cum il repar?

Am trecut si eu prin astfel de experiente „tragice” Diferite solutii functioneaza in diferite cazuri. Uitati ce puteti incerca pe riscul vostru 🙂 :

  • Dupa ce telefonul mobil a facut o baie fara voia dvs., scoateti imediat bateria telefonului si puneti-o deoparte. Lasati-l la uscat 1 zi, la soare sau pe calorifer sau puteti actiona cu o aeroterma sau cu feonul (aveti grija ca aerul sa nu fie foarte fierbinte). Este recomandat sa desfaceti telefonul mobil complet, pana la piese.
  • O alta metoda, recomandata in astfel de cazuri,  presupune desfacerea completa a telefonului mobil si spalarea sa cu o periuta de dinti cu alcool izopropilic. In caz ca nu aveti alcool izopropilic, puteti incerca si cu parfum.
  • Mai puteti incerca sa ii faceti o baie cu ultrasunete si o spalare cu alcool izopropilic.
  • O varianta mai putin costisitoare, presupune introducerea telefonului mobil intr-o punga cu orez si sa-l lasi astupat de orez cam 2-3-4 zile. Acesta va absorbi toata apa din/de pe piese.
Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont