Deşi achiziţionarea de către Google a YouTube nu a fost profitabila financiar, l-a făcut în mod clar pe Google un gigant în lumea video online, cu afişari de peste 13 miliarde de clipuri video în cursul lunii aprilie.

Potrivit unui comunicat de presă, 178 milioane de utilizatori de Internet din Statele Unite , sau 83.5 la sută din totalul audienţei de pe internetul american, au urmarit o formă de video online în cursul lunii aprilie.

YouTube a distrus concurenţa, dominand atenţia cu cei 135 milioane de internautii, care au vizionat peste 13 miliarde de clipuri video.

Hulu, care oferă video streaming de la trusturile media, inclusiv ABC, Fox si NBC, a fost pe un indepartat loc doi cu 958 milioane vizualizari, în aceeaşi perioadă.

Alte servicii de video online au fost: Microsoft, care oferă video prin intermediul reţelei sale Zune, şi avut afisari la 644 milioane clipuri video , si Viacom, care detine reteaua MTV, şi a avut afisari la 384 milioane de înregistrări video.

ComScore a declarat, de asemenea, toate video vizionate online, în cursul lunii au fost 30.3 miliarde clipuri. Durata medie a videoclipurilor a fost un relativ scurtă de 4.4 minute, dar toate adunate ajung la uluitoare durata de 253652 ani de video.

În februarie, Forrester Research, care urmareste, de asemenea, siutilizarea online, au anchetat 4651 adultii americani şi au constatat că 36 la sută au declarat că au urmarit video online care au fost postate de altii pe YouTube sau Facebook.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont