HDD Health

HDD Health

HDD Health analizeaza activitatea hard disc-ului si ne spune cand apar probleme.El ramane in bara de start si ne alerteza in cazul in care hard discul nu functioneaza corect.Acesta foloseste tehnologia Self Monitoring and Reporting Technology (S.M.A.R.T.) si poate avertiza in cazul in care hard discul urmeaza sa cedeze.

HDD Health poate calcula in functie de anumiti factori timpul de viata al hard discului.Aplicatia afiseaza foarte multe informatii importante legate de hard disc: standardele suportate,modul de operare (PIO, DMA, UDMA…), viteza discului si multe altele.

Download HDD Health

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont