Detectivul care s-a ocupat de ancheta în cazul uciderii lui Tupac în 1996 crede că Tupac şi Biggie Smalls au fost omorâţi la ordinul patronilor unor case de discuri rivale.

Cine l-a omorat pe Tupac si Biggie Smalls? Puff Daddy este suspectul principal

La 15 ani de la moartea rapperului Tupac Shakur, fostul detectiv Greg Kading, însărcinat în ’96 cu anchetarea cazului de omucidere, a scos o carte în care face dezvăluiri uluitoare despre asasinul artistului de culoare. Din cartea lui aflăm că informatorul Keffe Davis pretinde că Sean Combs – pe-atunci cunoscut drept Puff Daddy – i-a oferit 1 milion de dolari pentru a-i omorî pe Tupac şi Suge Knight, şeful casei de discuri Death Row. Potrivit lui Kading, Knight, la rândul său, l-a plătit pe membrul unei bande să îl omoare pe Biggie Smalls ca răzbunare pentru asasinarea lui Tupac.

Kading, care şi-a dat demisia din LAPD imediat după închiderea cazului, susţine că există dovezi pentru rezolvarea dosarelor de crimă.

„Combs m-a dus jos şi mi-a spus: «Vreau să scape de tipii ăştia»“

ar fi declarat Davis, scrie Kading în cartea sa. Davis susţine că nepotul său, acum decedat, ar fi fost asasinul lui Tupac. În prezent informatorul este acuzat într-un dosar care implică drogurile.

Întrebat cum răspunde acestor acuzaţii, Sean „Diddy” Combs spune că poveste este „o ficţiune pură şi pur şi simplu ridicolă“.

Puff Daddy

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont