Cele mai cunoscute browsere

Cele mai cunoscute browsere


Sfaturi pentru PC

Sfaturi pentru PC


Ce browsere folositi voi pentru a naviga pe net ?
Eu unul folosesc Firefox 3.5.5 si sunt complet multumit de el.Conform celor de la statcounter s-ar parea ca Internet explorer este cel mai folosit navigator cu peste 60 de procente, din spate vine Firefox, apoi Safari si Opera.Pe de alta parte cei de la w3schools afirma altceva:Sondaj browsere.Firefox are 47,5% si Internet Explorer ramane in spatele browserului de la Mozilla.Oricum in Europa Firefox este cel mai folosit browser.Acesta din urma pare a fi cel mai stabil, are o gramada de extensii ce ne ajuta sa facem multe „chestii” si nici la capitolul viteza nu sta rau.Un concurent serios al lui Firefox este Opera.Fanii acestui browser spun ca este foarte rapid, mult mai stabil ca Firefox, are un download manager excelent si o interfata foarte customizabila.
O alternativa ar fi Chrome laudatul proiect al celor de la Gogole, sau Safari despre care se spune ca este rapid dar nu afiseaza intotdeauna corect site-urile.


Downloadeaza un browser la alegere

Tags:
1 Comentariu
  1. merecanu 15 ani în urmă

    firefox e cel mai tare rapid gratis, arata super…;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont