bani bogati milionari

De la un timp pentru a te face remarcat este suficienta o atitudine de contra val. Daca normal ar fi sa vorbesti despre cum sa faci bani, contra val inseamna sa vorbesti despre cum sa pierzi o avere.

Cum sa pierzi deci o avere?

Criterii

Mai intai trebuie sa ai avere. Si daca ai muncit din greu pentru ea, nu vei avea niciodata puterea de a o toca, un alt criteriu pentru risipirea averii este sa o mostenesti.

Pe scurt avem doua criterii:

sa ai avere
sa fie mostenita

Exemple sugestive

Paris Hilton: desi sustine ca de la 18 ani nu s-a mai bucurat de banii familiei, mostenitoarea lantului hotelier ce ii poarta numele nu ne poate pacali cu asemenea baliverne.
Monica Columbeanu: declara ca Irinel a cucerit-o cu inteligenta lui. Noi am adauga cu inteligenta care i-a adus atata avere.
Albert de Monaco: celebrul print PlayBoy. Noroc cu mostenirea regala, caci look-ul nu il ajuta.

Cum cheltuim banii – Mod de actiune

Petreceri zgomotoase
Femei scumpe (de lux, dar nu numai)
Investitii neinspirate
Acte de caritate exagerate
Cumparaturi inutile
Droguri
Jocuri de noroc, pariuri pe toate planurile.

Aveti alte idei de „spart banii” aiurea?

Pentru sugestii si impartasirea experientei, va rugam sa contactati redactia Student pe net, sau folositi formularul de contact :))

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont