Daca esti student si ai nevoie de bani, iti oferim cateva sfaturi cum sa faci un ban in plus 😉

1. Ia un job part-time. Cea mai întâlnită metodă prin care poţi câştiga un ban în plus este, desigur, un extra-job, cum ar fi un job part-time, de babysitter. Nici un job ca freelencer nu este de lepădat. Daca ai pasiuni precum scrisul sau fotografia, poţi colabora cu publicaţii care ar putea avea nevoie de serviciile tale.

2. Vinde lucrurile pe care nu le mai foloseşti. Când cureţi mansarda sau vrei să dai un nou look casei vine sofa-ua sau scaunele vechi la un anticariat. Dacă preferi o vânzare online, atunci poţi folosi site-uri precum eBay or Craigslist.

3. Dă meditaţii. Multe persoane cunosc foarte bine o limbă străină, ştiu să cânte la un instrument sau au abilităţi extraordinare pentru matematică. Orele de meditaţii sunt plătite destul de bine şi pot aduce un venit suplimentar consistent.

4. Navighezi pe net tot timpul aşa că de ce nu ai face şi ceva bani din asta. În străinătate, dar şi în România, în ultimul timp, au apărut firme care plătesc utilizatorii de Internet pentru a accesa anumite site-uri. Nu este o ocupaţie foarte bănoasă, dar cei care iau în serios aceste oferte au reuşit să câştige câte 100 de dolari lunar sau chiar mai mult.

5. Colaborează cu firme care se bazează pe marketingul direct, cum ar fi Avon sau Amway. Pentru a deveni colaborator Avon, de exemplu, nu ai nevoie decât de o sumă de circa 10 dolari.

6. Vinde instantaneele pe care le suprinzi în viaţa de zi cu zi cu aparatul tău de fotografiat unei firme care stochează imagini, cum ar fi Shutterstock.com. Dacă imaginile tale sunt acceptate, poţi primi pentru o fotografie circa 25 de cenţi.

7. Foloseşte maşina personală ca mijloc de promovare a unei firme. Sunt multe companii care te plătesc dacă accepţi să lipeşti pe maşina proprie un banner prin care să le promovezi.

8. Reciclează gunoiul. Firmele care folosesc plastic, sticlă sau fier, cumpără de la populaţie aceasta materie primă refolosibila.

9. Nu trebuie neapărat să faci ceva în plus pentru un câştig suplimentar. Este suficient să încerci să consumi mai puţin. Pentru început, dacă eşti fumător, ai putea încerca să renunţi la acest obicei sau cel puţin să reduce numărul de ţigări fumate.

10. Ţine evidenţa cheltuielilor. Este o metodă de a obţine un ban în plus care, din nou, nu presupune mult efort. Dacă alcătuieşti o listă cu toate cheltuielile, vei fi suprins să observi câte lucruri inutile cumperi într-o lună şi la care ai putea renunţa cu uşurinţă.Cum faci bani in plus


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont