Acneea afectează in special adolescentii, dar si la maturitate poti suferi de aceasta afectiune a pielii. Intr-adevăr, în afară de a fi dureroasa, incomoda şi inestetica, poate lăsa în urmă cicatrici serioase .

Studentpenet va propune cateva metode naturale pentru a scapa de petele si cicatricile lasate de cosuri:

Suc de lamaie

S-a demonstrat că sucul de lamaie are un efect miraculos pe problemele de piele. Poate camufla şi, în acelaşi timp, trata pete de vârstă, cosuri şi pete. Conţinutul de acid citric poate stimula elasticitatea şi sănătatea tenului nostru. Acidul va elimina eficient, de asemenea, bacteriile din pori.

Se ia o felie de lămâie proaspătă şi se aplică pe punctele critice. Veţi găsi ca are efect calmant si tonifiant, în acelaşi timp. Repetaţi acest ritual mic, până când veţi vedea efectul dorit.

Tratarea cicatricilor lasate de acnee
Rosiile

Pe langa faptul ca sunt foarte gustoase, acestea pot face minuni si in cazul petelor si cicatricilor. Rosiile sunt extrem de bogate in vitamina A şi C, de aceea aceste ingrediente sunt în măsură să lupte împotriva pielii obosite. În afară de efectul de frumusete fără sfârşit, se poate inversa, de asemenea, procesul de imbatranire a pielii si nu in ultimul rand de a ascunde cicatricile lasate de acnee.
Se procedează în mod similar ca la tratamentul de lamaie, se ia o felie de roşie proaspeata si organica ( nu din supermarket) şi se aplica pe cicatrici.

Suc de mentă

Menta este un ingredient bine cunoscut pentru atât pentru probleme de rutină şi de îngrijire a pielii. Fiind unul dintre cele mai populare tratamente de acnee poate reduce vizibil cicatricile. În afară de efectul de vindecare , va reîmprospăta si hrani tenul, prevenind apariţia altor tulburări ale pielii.

Se toarnă nişte suc de menta pe un tampon de bumbac, apoi aplicaţi-l în zona afectată. Lasă-l pe timp de cateva minute apoi se clăteşte uşor şi încet

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont