BookExchange: o noutate în cadrul Festivalului UNIFEST

Toti studenţii pasionați de lectură sunt aşteptaţi la BookExchange, în cadrul UNIFEST. Activitatea se va desfăşura începând cu ora 11:00 și va dura până la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din Calea Plevnei nr. 61.

Prin intermediul acestui eveniment, studenții au posibilitatea să schimbe un număr de trei cărți citite, cu alte cărţi pe care aceștia le consideră atractive. Proiectul este unul nou şi inovativ. Oricine poate veni cu oricâte cărţi doreşte pentru a le dona sau a le folosi mai departe în cadrul proiectului.

La eveniment, doar în București sunt aşteptaţi câteva sute de studenţi. În același timp, și la Craiova, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, în același timp, tinerii fac schimb de cărți.
Mai multe informaţii despre eveniment găsiți pe http://www.unifest.ro/cultura/ și pe pagina de facebook, “#BookExchange”.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont