Casa cu lei Constanta

Situata in imediata sa apropiere, cladirea ce pana nu de mult a gazduit hotelul „Intim”, si care la ora actuala a ramas doar o umbra a localului la care trageau cele mai mari personalitati ale secolelor XIX si XX, isi are si ea propriile istorisiri ascunse.

Este un imobil ce evidentiaza varietatea caracterelor arhitecturale ale zonei peninsulare. Este o cladire impunatoare, construita in 1897, in al carei stil se amesteca elemente preromantice si genoveze; si-a luat numele de la cele patru coloane pe ale caror capiteluri troneaza cate un leu. Restaurata, cladirea adaposteste (din 1978) cochetele saloane ale restaurantului „Casa cu Lei”

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont