Prin intermediul unei initiative in care se  doreşte să măsoare nivelul de corupţie existent în sistemul de învăţământ din România, Ministerul Educaţiei va distribui o serie de chestionare directorilor unităţilor şcolare şi diriginţilor în care aceştia sunt puşi să estimeze posibilitatea de a primi şpagă.

În chestionare, dascălii se vor exprima asupra posibilităţii sau probabilităţii de a fi corupţi, florile nu vor fi catalogate drept atenţii necuvenite, fiind considerate ca fâcând parte din normalitate.

Sondajul face parte dintr-o campanie anti-corupţie lansată Ministerul Educaţiei în şcoli. Din 2015, ministerul intenţionează chiar introducerea în programa şcolară a unei noi materii de studiu, în care elevii urmează să primească informaţii despre fenomenul corupţiei, şi care sunt mijloacele prin care se poate lupta împotriva acestuia.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont