Exterior: Cineva din familie se complace sa traiasca haotic. In jur de 5 esti convinsa ca numai tu ii poti ordona viata, dar nu exagera cu sfaturile, caci unora nu le place sa faca planuri de viitor. Luna aceasta Venus amplifica sarmul tau combinindu-l cu umorul sec, cu sinceritatea si cu dorinta de a face senzatie.

Interior: Jupiter impreuna cu Soarele te fac constienta de pozitia ta „regala”. Vara asta aduni in tine sentimente nobile (precum toleranta si dragostea) pentru a le revarsa apoi cu generozitate asupra iubitului sau a prietenilor. In jur de 9 nu ai timp pentru interiorizare, iar gindurile exprimate patimas vor crea valuri de emotii.

Cariera: In ansamblu, stii ce ai de facut la serviciu, dar detaliile care apar pe parcurs te dau peste cap. In jur de 18, atunci cind ii organizezi pe colegii tai, pari mai bine informata decit in realitate. Din cind in cind, da atentie vorbelor care ajung la urechile tale; poate ca cineva are dreptate.

Sex: Nu te jena sa descoperi intr-un vechi amic pe cineva care te atrage fizic; vei avea surpriza sa gasesti ceea ce de mult cautai. Independenta? Ti-ai impus un ritm indracit de distractii si nu-l mai vezi pe tinarul acela care iti duce dorul. Prinsa in joc? Iubitul tau este adeptul urmatoarei devize: fapte multe si vorbe putine

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont