Virsta inocentei.
Fii foarte atenta ce dezvalui din trecutul tau, pentru ca el te reprezinta intotdeauna. Petrecerile de pomina pina-n zori sau iubitii cu motociclete Harley-Davidson – tine-le numai pentru tine. Chiar daca tu le consideri „istorie” – s-ar putea ca sefii sa nu fie de acord, iar „fantomele” trecutului sa-ti bintuie viata profesionala.
Viata sexuala. Cele doua ipostaze sint incompatibile si nu trebuie sa insisti sub nici o forma. In ochii sefului trebuie sa fii buna profesionista, nu buna la pat! Asadar, ai grija: cele doua „lumi” nu trebuie sa se intilneasca.

Drama de cuplu.
Chiar daca seful tau este intelegator si te poti sfatui cu el, la un moment dat se va satura de problemele tale. In plus, va crede ca la serviciu nu faci altceva decit sa dezbati chestiunile personale si ca nu esti in stare sa te concentrezi asupra muncii. Intimplarile din „Paradis” le poti discuta cu prietenele la o sueta. Nu este politicos sa-mpovarezi pe cineva cu necazurile tale.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont