În perioada 26-27 aprilie 2013,  Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, prin intermediul Centrului de Consiliere şi Orientare Profesională (CeCOP), organizează cea de-a treia ediţie a SNSPA Internship Fair, târg de internshipuri dedicat studenţilor din Bucureşti, desfăşurat la Biblioteca Academiei Române.

SNSPA Internship Fair este un proiect care facilitează accesul studenţilor la internshipuri din domenii precum publicitate, comunicare şi relaţii publice, ştiinţe politice, relaţii internaţionale, management sau administraţie publică. Exprimând preocuparea pentru nivelul de angajabilitate pe piaţa muncii, acest târg oferă studenţilor oportunitatea de a intra în contact cu organizaţii, instituţii şi companii pentru a-și găsi un internship unde să pună în practică elementele de bază învăţate în facultate, dar şi pentru a dezvolta competenţe conexe şi a căpăta experienţă pentru a-şi începe o carieră de succes. Cea de-a treia ediţie a SNSPA Internship Fair aduce programe de internshipuri la firme şi companii de prestigiu, printre care:  Borţun-Olteanu, Unilever, Grupul Editorial Tritonic, Editura Humanitas.

Pe lângă târgul propriu-zis, vor avea loc şi conferinţe şi workshopuri pe teme aferente domeniilor precizate. Mai mult, sâmbătă, 27 aprilie, va avea loc Biblioteca Vie, unde studenţii pot interacţiona cu specialişti din domeniul comunicării. Tot sâmbătă, cunoscutul om de afaceri Niels Schneker va susţine un workshop pe tema „Ferma de oportunităţi numită România”.

Standurile companiilor/instituțiilor vor fi deschise pe parcursul celor două zile, în intervalul orar 10:00- 16:00. Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 26 aprilie, de la ora 10.30. Informații suplimentare, inclusiv despre programul și partenerii evenimentului puteţi găsi accesând blogul cecop.snspa.ro/sif sau pagina de Facebook: facebook.com/sifcecop

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont