Phoenix Entertainment şi Sfinx Experience, alături de Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Bălcescu şi Primăria Sectorului 4 continuă proiectul conceput pentru promovarea muzicii rock în Capitală.

După marele succes înregistrat de  ediţia din vara anului trecut, organizatorii anunţă, în luna iunie, un eveniment de o şi mai mare amploare: Festivalul Internaţional Rock în Parc, pe 13 şi 14 iunie. A treia şi ultima ediţie de calificare pentru Rock în Parc va avea loc vineri, 26 aprilie, de la ora 17.00, la Arenele Romane. Pentru această fază a concursului s-au calificat următoarele trupe: Erase, George Sărluceanu, Just another lie, Tudor Turcu feat. The Colors, C.O.D, Rock4ce,  Violent Monkey, Kratos, Arkham, Simbolic, Patru betze, Rising Feud.

După primele două ediţii de calificare, şi-au câştigat dreptul de a cânta la Rock în Parc următoarele trupe: Masked Toys, Loungerie II, 9,7 Richter, Burning Table (foto), Vespera, Din Umbră, Red Cat Bone, Clar de lună, Plastik Charm, Stema şi Reborn. Formaţiile de mai sus plus cele care se vor califica vineri seară, vor cânta în deschidere la două grupuri de legendă, The Animals şi Troggs (ambele din Marea Britanie).

Regulile de participare pentru trupe rămân aceleaşi, ca şI la celelalte ediţii de calificare. Şi anume: fiecare formaţie va cânta piese numai din repertoriul propriu iar timpul maxim de evoluţie pe scenă este 20 de minute (cei care depăşesc acest timp sunt descalificaţi). Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma votului publicului şi al juriului, fiecare, contând în proporţie de 50%. Intrarea este liberă iar organizatorii promit aceeaşi atmosferă rock, cu muzică de calitate şi bere la preţuri studenţeşti.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont